Από τα τέλη της δεκαετίας του '70, το πανηγύρι του χωριού μας έχει καθιερωθεί να τελείται κάθε Δεκαπενταύγουστο, γιορτή της Παναγίας. Το πανηγύρι είναι ακόμα και σήμερα μια από τις κορυφαίες εκδηλώσεις μας, με θρησκευτικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα. Από την παραμονή στρώνονται τα τραπέζια στην πλατεία και αρχίζει το γλέντι κι ο χορός. Ανήμερα της γιορτής και μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία όλο το χωριό μαζεύεται στην πλατεία κι ανταλλάσσει ευχές και το βράδυ κορυφώνεται το πανηγύρι. Τις μέρες αυτές το χωριό γεμίζει και αλλάζει όψη.

Από το 2005 μικρό πανηγύρι, ξωπάγκυρο το λέει ο λαός μας, τελείται και στο εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα, με μεγάλη συμμετοχή προσκυνητών και επισκεπτών. Παράλληλα είναι και μια εκδήλωση-αντάμωμα των κατοίκων των όμορων δήμων που σιγά σιγά καθιερώνεται ως θεσμός.

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να διεξάγονται αθλητικοί αγώνες στο χωριό μας την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου. Στους αγώνες λαμβάνουν μέρος νέοι όλων των ηλικιών. Είναι ένα έθιμο που περιμένουν με ανυπομονησία τα παιδιά του χωριού. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας γίνεται και η απονομή των μεταλλίων στους νικητές καθώς και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Λίγα λόγια για τη ρεμπέτικη βραδιά...